Tweet dit artikel Delen via LinkedIn Delen via Facebook

Onze klanten aan het woord

Wij zijn verheugd dat onze inspanningen om onze klanten tevreden te houden, vrucht afwerpen. Hieronder zijn enkele getuigenissen van onze klanten weergegeven.

Stichting ODI/VDV, namens het bestuur

NetTelligence staat voor, zakelijk, klantgericht en betrouwbaar.
NetTelligence heeft verschillende opdrachten in de loop van tijd voor ons volbracht. Elke keer opnieuw resulteerde dit in een bevredigend resultaat. Zij hebben creatieve ideeën en houden goed rekening met onze wensen. De prijs/kwaliteit verhouding is ruim voldoende.
Zij zijn geslaagd in het overbrengen van onze visie in de website. Zij hebben een website voor ons weten te bouwen welke makkelijk is om zelf te onderhouden en tijdens het hele proces heeft hij alle deadlines netjes gehaald. Kortom, de manier waarop van begin tot eind het gehele proces is verlopen is uitstekend. Een absolute aanrader om mee samen te werken.

Jürgen van Dijk, Van Dijk Graveertechniek

Wij zijn erg content over de aanpassing die jullie gemaakt hebben.
Ook komen er veel positieve berichten over de site en zijn wij erg goed vindbaar.

Peter Keus, De Ûlepanne

Dat we nu zo goed scoren op (zoekterm 1) geven is nieuw. (Zoekterm 2) is zeker ook een belangrijke term waarop we goed gevonden willen worden.
Al met al een zinvolle investering!

Jore Bron, Stichting IJsselkring

Al 6 jaar werken wij prettig samen met NetTelligence in de persoon van Silvan Kuipers. Op persoonlijke en vakkundige wijze ondersteunt hij ons bij de in's en out's van onze website en digitale vacaturebank. Voor ons als klant is het fijn om direct te kunnen bellen voor kleine vragen die over het algemeen ter plekke worden opgelost. Géén wachttijden, keuzemenu's en andere afleidende zaken en zowel dan worden daar heldere afspraken over gemaakt. Naast de technische kant wordt er door NetTelligence op een prettige manier meegedacht vanuit de websitebezoeker. Hierdoor worden optimaal de mogelijkheden en de functionalteit gecombineerd en benut met als doel een toegankelijke en duidelijk website/product. Alles met een goede prijs - kwaliteitsverhouding. Een aanrader!

Henriëtte van den Kieboom, Bureau Vrijwilligerswerk Borne

Mijn ervaringen met NetTelligence zijn erg positief! Ook als de website klaar is en werkt, blijven ze bereikbaar om kleine dingetjes snel op te lossen. Soms zelfs tijdens het telefoongesprek!
Ook een sterk punt is dat ze altijd blijven meedenken. Dus niet meteen gaan prutsen, maar eerst goed doorvragen, en daardoor met een veel betere, snellere en voordeligere oplossing komen!

IPO Uitgever

Wij ontwikkelen en onderhouden programma’s voor de gezondheidszorg.
NetTelligence heeft voor ons – aansluitend op deze programma’s - een drietal internet applicaties gemaakt die ook door hen worden gehost.
Het betreft twee programma’s waarmee verpleegkunde studenten/stagiaires en geneeskunde  coassistenten worden geïnformeerd over hun stageroutes/coschappen en een programma waarmee zij kunnen oefenen in medisch rekenen.
Deze programma’s worden zeer intensief gebruikt; dagelijks loggen honderden personen in.
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop NetTelligence deze programma’s heeft gemaakt en vooral over de snelle service die zij blijven leveren.
Gewenste aanpassingen worden snel en tegen zeer redelijke prijzen gemaakt.
Ook het persoonlijke contact is zeer prettig.
Kortom wij kunnen NetTelligence warm aanbevelen.

 

<< Terug